Pienen kaapin uusi elämä


Oikean ranteen jännetulehdus iski pari viikkoa sitten. Ilmeisesti liiasta virkkailusta. Käsi oli jo vähän kipeytynyt, kun parina hellepäivänä päätin vielä mustikoita poimia.

No joo, niiden jälkeen käsi olikin toimintakyvytön ja aika rasittavan kipeäkin. Toki ei täysin kunnossa ole vieläkään, mutta kestää jotain tehdä.

Viime maanantaina tehtiin parturireissu Lapualle. Esikoinen oli päättänyt saada sinisen tukan (ja sen sai). Sillä välin tytön kanssa kulutettiin aikaa kaupoissa kierrellen sekä Jokilaakson puutarhassa, joka on aina yhtä hurmaava paikka kesästä toiseen.

Lapualla poikettiin myös Piritan basaarissa. Siisti kirpputori aivan tuomiokirkon läheisyydessä.

Sillä silmää kierrettiin, että ostetaan tavaraa, jota voi jatkojalostaa tai uudistaa. Sitten näin tämän.

Pieni kaappi kaipasi vain uuden maalipinnan. Kaapin maalipinnan hioin kevyesti. Pensselöin kalustepohjamaalin ja viimeistelin spraymaalilla.

Pelkkä valkoinen kaipasi mielestäni vähän lisäväriä.

Vaikkakin koristelut jää piiloon on kaappiin kivempi nyt kurkistaa. Tiedä vaikka sieltä livahtaisi ulos pari lintua joku kerta 😉

Liisterillä kiinnitin tuon tapettipinnan kaapin sisäosiin.

Kaappi saa toimia tarvikekaappina, joka säilöö sisäänsä mm. taskulamput ja patterit. Ei tarvitse aina juosta alakertaan niitä hakemaan.

Syyspimeät lähestyy ja sähkökatkon tullessa onkin ikävä kipitellä alakertaan sokkona. Nyt on kaappi, josta valot löytyy jatkossa turvallisemman matkan päästä.

Kiva pikkuprojekti pitkästä aikaa!

 

 

 

Kategoria(t): Huonekalujen kunnostaminen, Kirppislöydöt, Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.