Sisustustikkaista säilytystilaa

Varastossa pyörineet sisustustikkaat päätin muuttaa käytännöllisemmäksi. Pari halpaa hankintaa muutostyötä varten ja pikkuisen vaivannäköä niin keittiöön saatiin näin lisätila uunivuoille sekä muille paistoastioille.

Tikkaat ennen muutosta.

Tikkaat piti purkaa ensin ja lyhentää sopivaan mittaan. Lyhennyspaloista sai telineeseen poikkipuita lisää. Sitten kevyesti hioin jokaisen osan, että uusi maali saisi tarttumapintaa.

Kanalan ulkotarhan teosta oli jäänyt sopiva soiro verkkoa. Pihdeillä katkoin haluttuun mittaan. Tuo väri ei sellaisenaan oikein miellyttänyt. Spraymaalasin sen Prismasta hankittujen ketjujen kanssa samaan väriin.

Osien kasauksessa puoliso tuli apuun.

Poikkipuut kiinnittivät verkon paikoilleen. Muutamalla niitillä saatiin lisäpitoa. Tuota mustaa kalustemaalia oli jäänyt maalivarastoon, eikä väriä tarvinnut kahta kertaa miettiä.

Telineen nurkkiin lisätyt koukut ja ketjut pitää hyllyn tasapainossa. Astioiden lisäksi hyllyyn voisi hankkia viherkasveja.

Meidän pienen keittiön katossa keikkuu jo ennestään yksi astiateline.

Voikin vain todeta, että keittiö alkaa olla täynnä. Sisustustikkaat ovat nyt kuitenkin paljon hyödyllisemmät tässä muodossa. Kaappiinkin vapautuu lisätilaa, kun harvemmin käytössä olevat astiat nostaa katonrajaan.

Tuohon verkkoon voi ripustaa myöhemmin lisäkoukkuja jos alapuolelle haluaa jotain pientä roikkumaan.

Kategoria(t): Rakentelu, Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.