Kaunista kattausta edullisesti

Kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen, muistan esimmäisten artikkeleiden joukossa olevan juttua näistä kauniista lintuaiheisista astioista. Olin nimittäin tehnyt kirpparilta löydön. Tuolloin ihastuin melkoisesti löytämiini lautasiin ja siitä hetkestä päätin, että näitä haluan enemmän. Blogia olen täydentänyt jutuillani muutaman vuoden. Kun malttaa odottaa, niin toiveet on toteutuvissa. Tämän vuoden aikana viimeinkin, olen saanut tätä Apilanlehtisarjaa täydennettyä. En löytänyt niitä kirppareilta vaan Tori.fi:n kautta.

Lähes kaikki lautaset, jotka edullisesti ostin, oli käyttämättömiä ja vielä alkuperäispakkauksessa. Eräskin rouva oli alkanut keräämään tuota sarjaa tyttärelleen. Oli ajatellut antaa sen sitten aikoinaan hänelle häälahjaksi. Tytärtä oli kuitenkin onnistanut elämässä niin, ettei elämässä laadusta ole tarvinnut tinkiä. Kotia on täydennetty mm. kotimaisella laatutavaralla. Vaikkakin Apilanlehtisarja itsessään on arvokasta, käsin maalattua posliinia, ei sitä kuulemma voinut antaa kotiin, jossa kaikki hankinnat oli tarkkaan harkittu. Tämä olikin minun onneni. Toinen rouva myi lautasensa, koska olikin muuttanut mielensä astiaston täydentämisestä. Nyt kaapistani löytyy 14 isoa ja 8 pienempää lautasta. Kaikki alle sadalla eurolla. Vieläkin, Apilanlehti myy tätä Pohjolan linnut sarjaa. Iso lautanen on 27,70€ ja alkuruokalautanen 25,70 euroa.

Itse en ole elämäni aikana innostunut yhdestäkään kotimaisesta astiastosta niin, että olisin alkanut mitään niistä keräämään. Sen sijaan, Apilanlehdellä on useampikin astiasto, jonka kelpuuttaisin. Itselläni ei vain ole mahdollisuutta lähteä tilaajaksi, enkä oikeastaan niin paljoa haluakaan astioista maksaa.

Tein lähiaikona myös edullisen ostoksen toisesta astiastosta. Pilgrim, jossa on herkkä perhoskuvio.

Uusi kolmikerrostarjotin sekä kynttilänjalat 10 euroa. Akuperäispakkauksissa nekin.

Näitä noutaessani kerroinkin nähneeni joskus kirpparilla saman sarjan lautasia. Puhelin, miten aion ehkä täydentää tulevaisuudessa tätäkin kaunista astiastoa. Rouva totesikin, että itseasiasssa hänellä olisi 6+6 lautasta ja olisinko kiinnostunut ne myös ostamaan. Pyhäkattaus oli jäänyt vajaaksi, kun perhe ja lähipiiri on vuosien saatossa kasvanut. Kaupat tehtiin.

Lautaset kotiutui 70 eurolla.

Myyjää siteeraten. Olipa onni, että näin kohdattiin 💜

Vällylän ruokapöydässä syödään nyt kauniista lautasista oli sitten arki tai pyhä.

Kategoria(t): Luokittelematon, Sisustaminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.