Käytävämatot ja meille keväällä muuttanut uusi lemmikki

Itsenäisyyspäivänä koristeltiin joulukuusi meidän olkkariin. Se on niin nätti valonlähde, että kai sitä jo voi jouluttaa.

Muovikuusi aseteltiin huoneen nurkkaan. Käänsin sen oksat sojottamaan enimmäkseen etupuolelle, vie näin vähemmän tilaa. Mitään lahjaröykkiötä meidän kuusen alle ei ole tulossa tänäkään jouluna. Perheen lapset ovat jo nuoria aikuisia. Kaikki kolme toki vielä kotona asuvat, mutta lahjatoiveena on saada vain mahdollisimman paljon joulukarkkeja.

Yhtään ei ole ikävä aikoja, kun kaupassa piti viimeisiin hetkiin saakka kulkea lahjaostoksilla ja pyöriä väsymykseen saakka leluosastolla. Elämä helpottuu monella tapaa, kun lapset kasvavat ja itsekin vanhenee.

Kukkaruukkuja varten hankin jokin aika sitten, muutaman tuollaisen punoskorin. Kävi kuitenkin niin, että tuon kukan ruukku olikin sen verran kookas, ettei mahtunutkaan suojakoriin. Tai, ei vielä. Keväällä, kun vaihdan mullat kukkiin, voin samalla vähän pienentää tuon kukan ruukkukokoa, stten mahtuu. Siihen saakka kori saa toimia sellaisenaan lisäsomisteena.

Jotenkin meidän sisustussävyt kaipasi ripausta puun väriä.

Mä niin tykkään noista 💜

Olkkarin kattokruunun tilalle on myös vaihtunut syksyn aikana vähän retrompi valaisin. Oikeastaan käytännönkin syistä. Meillä on on puolison kanssa näkemyseroja valaisimen suhteen. Kun minä pidän tuosta kovastikin, hän inhoaa sitä. Tuulettimen siivet kuulemma pitäisi maalata vähintään valkoiseksi tai mustaksi. No katsotaan, ehkä sen voisi joskus toteuttaakin.

Meidän ilmalämpöpumppu hajosi yläkertaan johtavasta rapusta. Toimiessaan se pyöritti sopivasti huoneilmaa meidän talossa. Nyt kun sitä ei enää ole, takan sytyttäminenkin on työläämpää. Tuuletin jouduttaa vetoa ja levittää tehokkaammin takan lämmön muuallekin alakerrassa.

Tänään käytiin asiakasomistajapäivillä Prismassa. Olin niin väsynyt kuramattohimme jotka ostettiin metritavarana joskus Minimanista. Vaalean harmaa matto rullautui pystyyn reunoista ja maton päistä. Ne päätyykin nyt autotallimatoiksi ja tilalle hankittiin ihan oikeat matot. Liukuestepohja pitää matot paikoillaan.

Tarkkanäköinen saattoi ehkä huomata portin rappusissa. Meille on keväällä muuttanut uusi lemmikki, jonka tuhoamisvietti vaatii hieman rajoitusta.

Nala on 1v 2kk vanha Pittbull/Amstaff. Aivan ihastuttava tyttö. Meidän Bella (kääpiöpinseri) vaati pitkän totuttelun, että se hyväksyi uuden perheenjäsenen. Nalan hampaissa hajoaa helposti tylsyyden iskiessä niin kengät, kuin muukin irtotavara.

Meidän kenkäteline onkin tämän vuoksi nykyään kylppärissä. Ehkä vielä joskus saan eteiseen liukuovikomeron, jonka suojiin sen voi sijoittaa.

Keittiöönkin tuli samaa mattoa kuin eteiseen. On ehditty jo testaamaankin, että paikoillaan pysyvät, kun Nala oikein innostuu vaatesolmuansa retuuttamaan tai juhlii saatuaan kevytrullan.

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

Kategoria(t): Eläimet, Sisustaminen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.