Greengate löytöjä kirpparilta

Ystäväni oli nämä bongannut ostosreissullaan. Soittelikin whatsapp puhelua, että otanko talteen. Tottahan toki nämä piti saada. Viime vierailulla tehtiinkin sopimus, että ilmoittelee, jos hän paikkakuntansa kirppareilla näihin törmää.

Uusi keräilykohde onkin nyt tässä. Ei paljoa uutta kummemmat ja tarrat vielä pohjissa. Greengate on Tanskalainen tuotemerkki. Niitä mainostetaan laadukkaina ja hyvin kulutusta kestävinä. Luonnonsaviastiat on romanttisesti kuvitettuja. Astioista löytyy hyvinkin laajaa värimaailmaa ja runsasta kuviointia.

Pari kannua, yksi teekkuppi ja munan muotoinen säilytysrasia. Ihan kivan kokoinen aloitussetti. Herkkä ruusukuvio ja lempeä värimaailma. Nämä on helppo yhdistää vaikka valkoisten astioiden kanssa. Ihan kirpparihinnoissa ei kuitenkaan astiat olleet, mutta edullisempia kuitenkin, kuin uutena tilatut. Korvallinen kannu 25€, rivaton kaadin 16,50€, muna 8€ ja teekuppi 14€.

Näistä tuli kerta heitolla mun lempiastioita. Käyttöön ostetut ja onhan nuo kauniita pitää esilläkin.

Eteisessä Nala se varmaan ihmettelee, miksi ihmeessä emäntä fiilistelee kipoista ja kannuista.

Keittiön sohva piti siirtää suojaamaan seinää, kun tämä neiti tykkäsi niin pyöriä selällään tuossa sohvan tilalla. Pyöriessään aina potki myös seinää. Tapettiin tuli tietysti kynsistä jälkiä.

Yllättäin Bella on valinnut sohvan nurkan itselleen. Sohvalla maatessaan on hitusen Nalaa ylempänä. Aivan kuten hierarkiassa, kuvittelee itsensä olevan se määräävä ja pomottava osapuoli koirista. Sillä on välillä isot luulot itsestään, oli niin pitkään perheen ainut koira. Nyt rapsutuksia ja kehuja pitää pystyä jakamaan toisellekin. Kauan kesti, että nämä kaksi pystyi olla samassa huoneessa ilman valvovaa silmää. Nala onneksi on hyvin rauhallinen koiruus. Ihmetteleekin toisen hetkellisiä raivareita ja osaa välillä pitää sopivasti tuota tarvittavaa hajurakoa.

Kategoria(t): Kirppislöydöt Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.