Tapetointia

Mustan viehätys ei lähde kulumallakaan. Vaikka kuinka ajattelen, että vaaleat pinnat avartaa ja tekee pienet huoneet valoisammaksi, en voi elää valkoisten seinien sisällä. Jotain väriä pitää olla ja näköjään, mitä enemmän ikää tulee, niin enemmän myös väriä kaipaa ympärilleen.

Väriä on sohvakalusteessa ja viherkasveista tulee vehreyttä. Tämä näkymä vain ei miellyttänyt enää. Jos vaihdan tummemmat verhot, tulee olkkarista heti pimeä.

Meilllä on ollut aiemminkin mustaa seinäpintaa olkkarissa. Ennen talon laajennusremonttia. Yksiväriseen mustaan päädyin, kun samasta tilasta löytyy jo kivikuvio tapetti.

Jännä miten heti tuli kotoisampi olo yhden seinän ansiosta. Selkeitä linjoja jatkoon. Niimpä turhaa tilpehööriä karsin myös huoneesta pois. Pieni muutos, mutta ratkaiseva tähän hetkeen. Pala synkkyyttä goottisielulle ja tykkään.

Kun itse tekee, voi vain itseään myös syyttää lopputuloksesta. Talosta ei löydy suoraa seinää edes uudisosasta, joka onkin nykyään vain hassua. Silloin remontin valmistuttua ei kyllä naurattanut. Olkkariin on lattiasieniremontin aikaan uudistettu vain seinien alaosat ja lattia alajuoksuineen. Löytyy siis kuperuutta ja pituuseroja. Helppoa olisikin varmaan suoraan seinäpintaan tapetti levittää. Tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen. Rakoja ei jäänyt, mutta himpun verran ehkä päällekäisyyttä reunoilla.

Jäi valkoista seinäpintaa vieläkin, mutta tämän määrän kanssa pystyn elämään.

😊

Kategoria(t): Remontti, Tee se itse Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.