Oma pikku SPA osasto

Arjen luksusta vai miten sen muotoilisi?

Osa meidän halloweenitempaukesta, varastoon palautuneista lyhdyistä ja ajastinkynttilöistä, löysi paikkansa kodin kylpyhuoneesta. Lyhdyt ja kynttilät luovat tunnelmaa olivat ne sitten missä tahansa. Näin paristoversioina ovat varsin paloturvallisia käyttää. Huoletta saavat palaa niin kauan, kun paristoissa riittää virtaa. Jatkossa meidän kylppärissä tervehtiikin kävijää tunnelmavalaistus, läpi vuorokauden.

Kannoin vanhan singerpöydän kylpyhuonetasoksi. Siihen voikin vaihdella erilaisia asetelmia aina mielen ja ajankohdan mukaan. Tähän täytyy kyllä hankkia vielä, jotain pientä ja kaunista. Vaikka erilaisia saippuoita.

Nyt idean saaneena mentiin niillä mitä kaapeista löytyi.

Saunapefletitkin olisi voinut silittää ja kääräistä vielä johonkin koriin. Ehkä tämän artikkelin julkaisun jälkeen…

Suihkuverhon olen ostanut Prismasta. Vaikka tykkään mustasta tosi paljon vihreän viehätys on myös olemassa.

Kannoinpas aidonkin viherkasvin kylpyhuonetilaan.

Sauna ei muuta kaipaakaan. Pinnat täytyy kuitenkin pitää helposti siivottavana ja mitä vähemmän on siirreltävää sen parempi.

Oven taakse on kätketty Ikean avohyllykköön kylpypyyhkeet sekä pukeutumispenkki.

Jos oikein haluaisi revitellä luksuksella, tuo hyllykkö olisi täydennetty sävy sävyssä olevilla uusilla pyyhkeillä. Useammilla kuitenkin, varmasti tuo sekalainen seurakunta on yhtä tuttua. Kodin luo kotoisat asiat ja nuo kulahtaneet pyyhkeet ovat osa sitä.

Arjen luksusta

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.