Risukranssi ja parvekkeen kevätsiivousta

Auringon innoittamana tänä lauantaina siivottiin ja vähän somistettiin meidän parveketta.

Viimesyksynä Jyskin puutarha-alesta ostettiin tämä harmaansävyinen polyrottinkiryhmä. Torkkupeittoja suojana, kun pelkään meidän kissan sotkevan ne. Kerrankin on istuinryhmä jossa on oikeasti ihana istuskella. Terassilasien suojassa, kaukana viimasta ja sateesta. Rakolautalattia on kuitenkin sen verrran viileä, että tuossa tilassa oleilusta nautitaan vain keväästä alkusyksyyn.

Kalustesarjaan kuuluu sohva, 2 nojatuolia ja kookas pöytä, jonka korkeus on säädettävissä.

Vähän piti prinsessaverhoakin laittaa. On mukavempi kesällä ottaa parvekesohvalla päikkärit, kun on pörriäisiltä suojassa.

Ikkunalle väänsin risuista kranssin. Tuon kranssin pohjana on vanha pensastuki, josta tukijalat on poistettu. Hulavanne ajaisi saman asian. Pohja toimi viimeksi havukranssipohjana. Tykkään kierrättää, joten purkasin havukranssin ja kieritin vanteen ympärille pihlajan oksia. Tuohon on helppo lisäillä myöhemmin somisteita lisää esim. jos haluaa tehdä siitä kesäisempää.

Leikkasin pihlajasta ohuita, nuorimpia oksia, jotka taipuivat tarpeeksi. Pajua ei ollut lähistöllä ja tuonne sohjolumeen ei houkuttanut lähteä tarpomaan niin tämä oli tarpeeksi hyvä vaihtoehto. Pariin kohtaan rautalangalla lisäkiinnitin, mutta pääasiassa lomittain kiertämällä kiinnitin oksat kehään.

Muutamia lyhtyjä lisäilin sekä partyvalosarjan kiinnitin kattoon. Antaa iltahämärään vähän tunnelmaa.

Päivät onkin kivasti pidentyneet. Iltahämärä tulee vasta klo 19 jälkeen.

Sääennusteet ovat vaihteeksi luvanneet keväälle takapakkia. Loppuviikosta ehkä saadaan taas kestää räntäkelejä sekä hieman kylmempää säätä. Kevätkukkia en siksi vielä kiirehdi hankkia.

Kevättä kohti kuitenkin mennään ja nautitaan siitä.

Kategoria(t): Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.