Häränkallo

Olenkin pitkään haaveillut saavani meille somisteeksi tällaisen sarvipään. Nyt se on meillä!

Joskus ajattelin sijoittavani tällaisen kallon olohuoneen seinustalle, mutta sen paikka tuntui nyt enemmän sopivan makuuhuoneeseen.

Ei mikään peruskerubi 😄

Yövuorossa näytin hankinnastani kuvaa eräälle iäkkäämmälle työkaverilleni. Hänen mielestään kallo oli karmiva ja ihmettelikin miksi tuollaisen pelotuksen haluan kotiin koristeeksi. Niimpä, kun en tiedä ja mä vaan tykkään. Meiltähän löytyy muutakin kreepyä, mm. kummitusmetsä 😁

Onhan tuo nyt mahdottoman hieno kookkaine sarvineen, eikös vain?

Tori.fistä monia hankintoja tehneenä tämänkin bongasin. Näköjään, kun malttaa odottaa näitäkin saa käytettynä edullisemmin. 70 euroa maksoin tästä sarvipäästä. Eikä tarvinnut kauas lähteä, kun oli työmatkan varrella.

Puoliso sai tehtäväkseen kiinnittää sen seinään ja mieluusti niin, ettei tarvi herätä joku yö sarvi otsassa. Eiköhän se nyt seinässä pysy.

Palautin muuten tässä taannoin myös vanhat valaisimet olohuoneeseen.

Nimittäin sain meidän tuuletinvalaisimen pilattua pesuinnoissani. Siivekkeet käytin juoksevan veden alla, kun halusin rasvajäämistä päästä eroon ennen maalausta. Huonostihan siinä viilulle kävi. No, oikeastaan tykkään näistä valaisimista paljon enemmän.

Nuo kattokruunut olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten. Toisen Ellokselta ja pienemmän Kodin 1:stä. Syystä tai toisesta niistä en ole malttanut koskaan luopua ja tilalle ei toista mieluista valaisinta ole löytynyt.

Meidän Luna 5kk se siellä uutta rullaansa pureksii. Maitohampaita ropiseekin tiuhaan pitkin lattiaa, kun vauvan hampaat vaihtuu pysyviin. Sen suukot tuoksuu nyt vain niin raudalta, että itsesuojeluvaisto laittaa pään kääntymään. Vaikka pentu on nyt täysin sisäsiisti, en vielä ole palauttanut mattoa olohuoneeseen.

Pikkuinen kasvaakin ihan silmissä. Bellan unilaatikko alkaa käydä peneksi. Silti sinne on välillä ahtauduttava.

Kivaa viikonloppua!

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.