Tauon jälkeen viimeistelty

Pari kuukautta vierähtää varsin nopeasti. Ei mitenkään suunniteltua ollut tämäkään tauko blogin osalla. Ehkä kesäloman osalta, mutta muuten on fiilis ollut totaalisen kateissa. Mun tuottavuuteen fiiliksillä on iso merkitys.

Kaikki vaikuttaa. Oma ammattini on viimeaikoina ollut otsikoissa ja palkkakuopasta on väännetty jo pari vuotta, pääsemättä puusta pidemmälle. Ikinä hoitoalaa opiskellessani ei olisi tullut mieleeni millainen nykypäivän hoitajan arvostus alalla olisi. Kutsumus alaan alkaa karista aiemmin niin ammattiylpeän harteilta. Kaikesta tehdään pakkoa ja oikeuksia poljetaan, samalla kun hukutaan töihin. Työ pitäisi olla etuoikeus ja siinä kehittyessä onnistumisen tunteen pitäisi olla arjessakin voimavara. Tällä hetkellä tunne on päinvastainen.

Sitä kai ihminen pohtii lopulta lopun elämää, mikä hänestä tulee isona? Niin minäkin.

Viime maanantaina tein positiivisen koronatestin. 2,5vuotta sitä onnistuttiin välttämään. Koko perhe siihen lopulta sairastui. Tämäkin mitä ilmeisemmin oli töistä tuliainen. Sitä painetaan töissä menemään myös oma terveys uhraten. Onneksi taudinkuva on kuitenkin muuttunut vähemmän vaaralliseksi.

Tässä toipilaana tartuin pitkästä aikaa maalisiveltimeen. Viime keväänä aloittamani taulu sai lisäväriä ja maiseman viimeistelyn.

Hetkeksi heittäydyn haaveilemaan miltä tuntuisi valita taiteellinen ura. Kupla poksahtaa kuitenkin melko nopeasti. Maalaustyylini tuskin lyö leiville. Toistaiseksi riittää, että itse saan siitä tekemisestä voimavaroja, jotka kantaa arjessa. Väriä elämään ❤

Haavemaassani on melko lumista. Oikeaan talveen on vielä onneksi matkaa.

Ammennetaan siis voimaa syksyn väriloistosta.

🍂

Kategoria(t): Tee se itse. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 Responses to Tauon jälkeen viimeistelty

 1. Sinulla oli tauonpaikka. Harkittu tai luontojaan tullut, sillä ei ole väliä. On hyvä välillä ottaakin aikalisää ja puntaroida asioita,
  kerätä voimia, miettiä mille alkaa.
  Olemme eläneet tänä vuonna kyllä monenlaisia erityisiä aikoja koko maailman ja oman kotimaamme piirissä.
  Aika näyttää mihin tämä kaikki lopulta menee ja päättyy.

  Voimia sinulle alkaneeseen syksyyn! Ollaan kuulolla!

  • Tiina sanoo:

   Niin oli Kaisu, tauonpaikkapa hyvinkin 😁 Se on kyllä totta, että elellään hyvinkin erikoisia aikoja tällä hetkellä. Kaikenlaista epävarmuutta, pelkoa ja ahdistusta tuntuu maailma nyt olevan pullollaan. Pitää yrittää pyristellä niin ettei se saisi otteeseensa. Kiitos samoin. Oli ilahduttavaa saada sinulta viestä 🤗☀️

 2. Outi sanoo:

  Erittäin kaunis ja onnistunut talvimaisema! Edesmennyt sukulaiseni elätti itsensä maisemia maalaamalla, joten ei se mahdotonta ole. Pitää vaan saada itsensä esille ja siinä se vaikeus ehkä piileekin. Nykyään on niin paljon tarjontaa kaikesta ja kaikkialla. Kaikkea hyvää sinulle!

  • Tiina sanoo:

   Kiitos Outi.
   Niimpä. Nykyiset someverkot mahdollistavat runsaan tarjonnan taiteen suhteen ja ammattitaiteilijoita on. Henkilö, joka aikoinaan minutkin opetti siveltimen käyttöön, elätti myös itsensä taiteella. Oli toki superlahjakas. Näin ”vakan alla lymyily” oman lahjan kanssa taitaakin olla oma valinta. Puuttuu sitä itseluottamusta ja rohkeutta esitellä taidettaan muille. Keskeneräisyys ja ajatus ettei ole vaadittavan hyvä, jättää tekijänsä ikuisesti haaveilemaan 😊
   Ihanaa syksyn aikaa sinulle ❤ 🍂

 3. Upea maisema! sanoo:

  Hei! Myytkö taidettasi ja mihin hintaan? Sattumoisin törmäsin sivustoosi omia maalausideoita hakiessa ja ihastuin tauluihisi 🙂

  • Tiina sanoo:

   Hei. Kiitos paljon ja kyllä myyn. Hinta riippuu taulusta tai sen koosta. Tämä viimeisin talvimaisema on kokoluokkaa 70cm leveä ja 50cm korkea. Hinta 150 euroa. Posti -ja paketointikulut päälle, jos täytyy postittaa. Taulukohtaista hintaa voi kysellä sähköpostista: tiina@valiniemi.com. Otan mielelläni myös tarjouksia vastaan. Hintasopuun aina lopulta päästään 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.