Verkostoitumista ja kodin kalustamista

Sisustusvinkkejä, koriste-esineitä, tee se itse ideoita, niitä huomaan nyt googlettavani taas uudella innolla. Netti on onneksi niin laaja paikka, että sieltä löytyy mieleistä sisusustusta varsin moneen makuun. Samoin noita omaan kotiin sovellettavia ideoita.

Yhteistyö ja bloggailussa verkostoituminen voi poikia myös uusia näkökulmia, omaan sisustamiseen ja oman blogin sisällön tuottamiseen.

Mukavaollakotona.fi n Tuukka Nygrénin kanssa sovittiin tällainen yhteistyö.

Mukava Olla Kotona-sivusto on monipuolinen ja avaa varsin laajastikin sisustusta. Mitä tulee ottaa huomioon kalustamisessa, miten hyötykäyttää siustettavat neliöt ja miten valita tilaan sopivat kalusteet. Sivusto myös innostaa oman tyylin löytymiseen.

Tämäkin sivusto on pullollaan kauniita sisustuskuvia, joista voi napata vinkkejä myös itselleen.

Ja mikä parasta, enää ei tarvitse miettiä mitä ostaa kenellekin lahjaksi. Sivustolta löytyy nimittäin osio siitäkin. Suosittelen lämpimästi.

Oman tyylin löytymiseen voi mennä aikaa. Itsekin olisin alunperin halunnut kotini näyttävän sisustuslehtien tapaiselta, tyylikkäältä, nykyaikaiselta ja valoisalta. Tuotakin hetken harjoiteltuani huomasin, että en viihdy tuossa katalogiympäristössä. Kotona viihtyäkseen, tulee kodin olla myös kodikas. Saadakseen kotiin kodikkuutta on tuotava sisustukseen mukaan jotain itsestään ja asukkaistaan. Ympäröi kotisi asioilla ja tavaroilla, joita kestät katsella ja joista huokuu sellainen itseäsi rauhoittava tai innostava energia.

Itse rakastan vanhoja huonekaluja, jotka tuo mielestäni kaivattua henkeä ja kodikkuutta taloon.

Näillä kalusteilla ei tarinaa ole sen kummemmin itselleni, mutta lapsillani on niistä jo tarina kerrottavana.

Eli nämä ovat heidän lapsuuden kodin kalusteita joita, äiti hankki torista ja kunnosti mieleisekseen. Nyt ajatuksena ”perintökalleudet” lähinnä huvittaa. Meidän jälkipolvi on aina ihmetellyt miksi kotia ei voi kalustaa nykyaikaisilla kalusteilla.

Meidän koti on alunperin puolisoni synnyinkoti, joka on rakennettu n. 1945-50 luvulla. Vaikka taloa on meidän aikana perusparanneltu myös tähän aikakauteen sopivaksi, on kodillamme tietty vanha henki, jota haluan ylläpitää tai korostaa.

Vielä kun aikuiset lapset asuvat kotona, niin tämä kalustaminen rajoittuu ns. yleisiin tiloihin ja omaan makkariin. Sitä lisätilaa odotellessa on täytynyt jo jotain myidä myös eteenpäin. Hankitaan ja työstetään sitten vain uudelleen tilanteiden muuttuessa. Nyt kalustetaan tähän hetkeen, samalla kun eletään hetkessä.

Myös Mukavaollakotona.fi:n tavoitteen mukaan on hyvä monen edetä: -jotta kotona olisi hyvä olla.

Kivoja sisustus hetkiä, anna itsesi loistaa!

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.