Olohuoneen uusi ajannäyttäjä

Kun aika kulkee eteenpäin.

Kellossa etenevät sekunnit ja tunnit, joita ohjaavat valtavan kokoiset viisarit, mutta on täysin hiljaista. Ei kuulu minkään asteista naputusta tai raksutusta. Voitteko uskoa, tämä kello täysin äänetön?!

Halkaisija on 78,5cm. Materiaali lasia ja metallia, eli painoakin on. Ihastuin tähän täysin, enkä voinut ainoata kappaletta jättää kauppaan. Näinkin kellon sieluni silmin meidän olohuoneen mustalla tehosteseinällä. Eikä paluuta kotiin olisi ollut ilman sitä.

Olen aina tykännyt kelloista. Meille ei niitä vaan ole saanut ostaa, kun puoliso ei tykkää kellojen äänistä. Nakutusherkkä, mutta musiikkia voi kyllä kunnella niin että kropassa tuntuu.

Kun tämä lähti ostoskärryjen mukaan sainkin ukaasin, että patteria ei sinne sitten laiteta jos pitää vähäkään ääntä. Minusta maailmankartalla koristeltu kello voisi kyllä olla somiste sellaisenaankin, joten otin tietoisen riskin. Tosin tuo karttakuviointi oli myös se asia, joka miellytti puolisoanikin.

Ja voi sitä onnellisuuden määrää, kun sain todeta, että siitä ei kuulu minkään valtakunnan ääntä!

Kello löytyi Minimanin valikoimasta 40 eurolla. Ja mikä parasta, tämä pysyy jopa ajassa. Kun kerran äänettömiä ajannäyttäjiä on kerran saatavilla, alankin etsiä sellaista myös yläkerran aulaan ja ehkä tarvitsen sellaisen myös ateljeeseeni.

Kun kelloa katsotaan paljon, on tärkeää että kauneuden lisäksi se tuottaa myös iloa. Ja voin kertoa, että tämä näkymä kyllä ilahduttaa minua.

Lunakin tuli ihmettelemään mun kellohypetystäni. Sekin sai jotain uutta itselleen. Hassu koira on syönyt tähän asti kaiken mitkä makuualustana on ollut. Puuilon peti on toistaiseksi kelvannut niinkuin on tarkoitettukin, eli makoiluun.

Tiedä sitten kuinka käy, kun joudun taas palaamaan töihin. Se yleensä tuhoaakin asioita tylsistyessään.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Muista tehdä asioita jotka ilahduttavat sinua.

☀️

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.