Uusi ihana PAX vaatekaappi makuuhuoneeseen

Viimeinkin makuuhuoneeseen saatiin värisävyihin sopiva vaatesäilytys. Nyt on tarpeeksi tummaa, eikä makkari muuta enää vaadi.

Uuden komeron vuoksi, talossa joutui tehdä komeroiden uudelleensijoitteluakin pari päivää. Vanha hiipakan kalusteen liukuovikaappi siirrettiin tytön huoneeseen ja sieltä vanha komero eteiseen. Raskas liukuovikaapisto piti purkaa täysin osiin, että se saatiin siirrettyä yläkertaan.

Onneksi poissa nyt silmistä, kun alakerran kalustukseen se ei ole pitkään aikaan enää sopinut.

Tämän kaapin osto vaati reissun Tampereen Ikeaan. Olisi toki voinut itsekin nettisivujen ohjelmalla kaapin koota ja tilata, mutta halusin nähdä livenä miltä ovet näyttäisivät. Ja Ikeassahan käy aina mielellään. Vaatekomero on 35cm syvä, jonka vuoksi henkarijärjestelmä on kaapissa eteenpäin. Hyvin silti mahtuu. Yhdelle henkaritangolle menee jopa 13 vaatetta.

Liukukiskoilla kulkevat korit oli kätevä lisä sukille ja alusvaatteille.

Kaappi on 201cm korkea ja 250cm leveä. Huonekorkeus ei korkeinta mallia sallinut. Kaapin ja katonrajaan jäikin koreille juuri sopiva tila.

Vanhassa komerossa oli peili, tähän sitä en halunnut. Vuoteen ja kaapin väliin ei olisi jäänyt tarpeeksi tilaa pukeutumis peilailuun. Makkarista löytyy siihen tarkoitukseen siirreltävä kokovartalopeili.

Vaatekaappiin valitsin kaksi eri ovimallia: Hasvik liukuovet ja Bergsbo saranaovet. Sen verran uusi on tämä hankinta, että vetimet odottavat vielä asennusta.

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.