Havuja porraspieleen

Havut, lyhdyt sekä lumi, ovat takuuvarmasti erityinen trio, jotka yhdessä saavat lähestyvän joulunajan tuntumaan läsnäolevalta.

Vanhaan puiseen laatikkoon, ehdin onnekseni ennen pakkasia haalia sammalmattoa. Vihreä pohja antaa mielikuvitukselle tilan rakentaa, siihen mitä mieleen juolahtaa. Ja kaikki näyttää sammalen kaverina kivalta. Nyt siihen asettelin vain kärpässieniä, joista tuli ripaus joulun punaista.

Tuon laatikon pelastin viimekesänä roskalavalta. Lukkopesä paljastaa sen kuuluvan johonkin lipastoon. Erään talon omistaja oli kuollut ja perikunta tyhjäsi purkukuntoista ulkovarastoa. Samasta paikasta mukaan lähti suuri pärekori ja käyttämätön iso pressu. Tuon puisen laatikon kyllästin viimekesänä terassin väriin. Mielestäni se oli kiva lisä hyödyntää kasviasetelmissa.

Tänään syntyi yksi kranssi lisää. Tällä kertaa tein sen havuista.

Varaston kätköistä löysin tämänkin.

Metallinen koristekyltti on ollut säilössä vuosia. Nyt sekin lopulta pääsi toivottelemaan saapuville vierailijoille tervehdyksen.

Nyt vain ihmettelen miksi se on jäänyt niin vähälle käytölle? Olisiko joulumieli ollut kenties hukassa…

Kategoria(t): Istutukset, Puutarha, Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.