Led joulukuusi

Meidän olohuonetta on koristanut uusi joulukuusi kohta viikon verran. Ensimmäistä kertaa olen näin ajoissa.

Ennen hankintaa hetken pohdin, olisiko aito kuusi ollut parempi vaihtoehto. Putoavat neulaset, joita tulee vastaan vielä kuukausia joulun jälkeen, ei oikein miellytä. Kuusiaika on myös niin lyhyt, että tuntui eettisesti oikeammalta valita puu, jota voi käyttää mahdollisesti useampana jouluna.

Toisaalta onneksi olin ajoissa. Ostohetkellä Tokmannilla oli näitä enää kaksi jäljellä ja huomisin kaikki muut muovikuuset, paitsi valkoiset oli myyty.

Halusin nyt laadukkaamman kuusen. Muovikuusen, joka matkii aitoa kuusta neulastenkin osalta. Pituutta 210cm ja oksia koristaa 350 lediä. Tässä ei ole mitään monipuolista valotoimintoa. Ainoastaan valot päälle toiminto ja se riittää.

Koristeet on kuluneilta vuosilta kierrätetty ja ehtiipähän jotain uuttakin vielä lisätä, niin halutessa. Kuusenaluskori tai matto on vielä hankinnan alla.

Joulunpunaista väriä on ripoteltu maltillisesti vähän sinne tänne.

Aattoilta menee itsellä työvuorossa. Joulua juhlitaan varmaan meidän perheessä sitten etuaikaa. Ehkä jo aaton aattona. Sopii hyvin tähän mun kuusihätäilyyn.

Yksi tonttu nähty eteisessä 😊

Maalaushuoneeseen sain näin ennen joulua myös sen kaivatun lisätilan. Peilipöytä löysi lopulta uuden kodin. Vähän haikein mielin siitä luovuin, mutta ostaja vakuutti sen pääsevän hyvään kotiin. Tilaa ei vain ole koskaan tarpeeksi säilyttää kaikkea.

Kategoria(t): Sisustaminen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.