Grinch

Löytyykö muiden kotoa näin joulun alla joulumieleltään tämän nimen omaavaa?

Meiltä löytyy. Vuodesta toiseen, aina yhtä vilpoisin joulumielin. Tämä somisteeni sai kuitenkin osakseen positiivista mieltä. Puoliso totesi töistä tultuaan, hymyssä suin, että nyt on paras joulukoriste sitten aikoihin! Eli epäselväksi ei varmastikaan jää, että tuo murunen on meidän perheen Grinch.

Looginen ja täysin ymmärrettävä selityskin sille löytyy hänen lapsuudestaan. Lapsuudessa kohdattu oman isän kuolema joulupäivänä, teki joulunaikaan loputtoman synkän vaikutuksen.

Kokemus lapsuudessa vaikuttaa tulevaisuudessakin. Siksi sitä omaa jälkikasvuaankin haluaa suojella kaikelta pahalta ja niin pitkään, kuin se on mahdollista. On kuitenkin asioita joihin emme pysty vaikuttamaan ja puolisoni koki aikanaan sellaisen.

Tämän grinch hahmon tein kulahtaneesta lumiukko-somisteesta. Maali oli pahoin hilseillyt. Hioin loputkin pois ja sitten vaan uutta päälle, vähän räikeämpää. Toinen lumiukko oli paremmin säilynyt ja Grinchin kaverina tervehtiikin tulijaa vähän ystävällisemmin ilmein.

Hyvää ja rauhallista joulua jokaiseen kotiin!

Kategoria(t): Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.