Voi aikaansaamattomuus!

 

2M6A2385

Pakko iskeä vielä vapaapäivänä!

Mä toimin mitä ilmeisemmin aurinkoenergialla, kun tällaisena päivänä ei saa vaan mitään aikaiseksi. Niin harmaata. Kylmää ja märkää! Idea tekemiseen on, mutta… Aloitan toteutuksen vasta, kun tarvittavat on siihen kasassa. Multa nimittäin uupuu pari heinäseivästä 😉  Niin ja se aurinkoenergiakaan ei olisi pahasta.

Eilen pitkästä aikaa leivontaa. Niitä nyt sitten aikani kuluksi kahvin kanssa tuhoan. Mm. gluteenittomia kanelikierteitä.

2016-04-25 12.03.53

2016-04-25 12.06.05

Kauralastuja. En tiedä kuuluuko niiden oikeasti näyttää tuolta? Maistuu silti liian hyvin. Pitää varmaan muistutella itseään lähestyvästä kesästä. Ja siitä, että mun polvillahan ei juosta. Ei kannata siis enää leipoa 😀

2M6A2404No, etsitään innostusta tekemiseen vaikka aikaisemmista aikaansaannoksista.

Nuo tikkaat tehtiin alunperin olohuoneen seinää koristamaan, jossa ne nojailikin aikansa. Nyt sitten vuorostaan vaaterenkinä makkarissa. Tuon tekstin lisäsin sabluuna-maalaten ennen, kuin tikkaat päätyi tuohon meidän huoneeseen.  Vähän vielä yksinäinen tyyliltään, mutta ei kauaa. Sillä sängynpääty ainakin samaan sävyyn on suunnitteilla. Makkari on ollut tytön huone aikaisemmin ja tapetti myös niitä peruja. Haastava sisustaa, sillä enempää pinkkiä ei huoneeseen kaivattaisi. Aina voisi tietenkin tapetoida uudelleen.

 Tuonne ikkunasta pikistävälle parvekkeelle päätyi myös talvella tekemäni ikkunahylly.

2016-04-26 13.55.57

Paikka tuskin vaihtuu enää. Korkeintaan somisteet 🙂

2M6A2415Koristetakka on ollut yläkerran aulassa ja sieltä tuotiin niin ikään meidän makuuhuoneeseen. Halkojen alla oleva led-valonauha valaisee puut kivasti illan pimetessä. Toimii myös yövalona pimeämpänä ajanjaksona.

2M6A2391

Tästä kaikki sai alkunsa. Olohuoneen keinutuolista. Torilta ostettu vanha keinutuoli oli ostettaessa haalean roosan värinen. Sievä kooltaan ja mieluisa malliltaan. Kokeiluluonteisesti lähdin kulunutta maalia siitä poistamaan tarkoituksena maalata uudelleen kunhan kerkeän.  Puoliso ehdotti ruiskumaalausta pensselöinnin sijaan (onneksi). Sehän sen sitten maalasikin ja tämän jälkeen maalattiin uudelleen  monta muutakin huonekalua. Tuoleja uskalsin myöhemmin itsekin kokeilla maalata. Olinkin jo siinä vaiheessa ihan myyty tähän hommaan ja puiset kalusteet nousi uuteen arvoon mittaamattomaan. Näin niistä saatiin meidän näköisiä.

2M6A2393Vaikka aikaansaamattomuus vaivaa tänään niin pari riviä uuteen torkkupeittoon tuli tehtyä. Tämä on sellaista tekemistä mikä ehkä tällaisina päivinä koukuttaa eniten. Silloin kuin ei ole tehokkaimillaan. Vähän väriä arjen harmauteen 🙂

Kategoria(t): Gluteeniton leivonta, Käsityöt, Rakentelu, Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.