Askarrellaan ulkona

Lämmin syysilma houkutteli terassille somiste askareisiin.

Lehdet on onneksi jo kertaalleen haravoitu. Tänään kuitenkin perennapenkit sai vielä päälleen havupeitteet. Selviävät tulevasta talvesta toivottavasti näin paremmin.

Havuja keräsin muutakin puuhaa varten.

Joulu nimittäin lähestyy. Vielä kun maa on lumivaipasta vapaa, on kranssitarvikkeiden haku metsästä helpompaa. Eikä tuota puuhaa tarvitse tehdä sormet jäässä.

Kottikärryt täyttyivät puolukanvarvuista, mustikanvarvuista sekä kuusen-, männyn- ja katajanoksista. Puuha on parasta tehdä ulkona, niin sotkuista se on.

Hong Kongista hain noita kransseja varten callunoita 6kpl 10 eurolla. Niistä saisi sopivasti lisäväriä. Minimanista löytyi omena somisteet ja rusettinauhat. Lintuaiheisia lähdin hakemaan, mutta valikoima oli vielä niin suppea, että omenoihin oli tyytyminen.

Koivunoksista kiepautin kranssipohjan. Siihen niputin rautalangalla tiiviisti sekakimppuja. Suunnilleen joka toiseen tai kolmanteen kimppuun lisäsin callunaa.

Kaksi kranssia valmistui tänään.

Huomenna mukava puuha jatkuu ja tarvikkeet odottaa valmiiksi kerättynä, sateenkin varalta. Toivotaan kuitenkin auringonpaistetta 🙂

Kiitos kun vierailit blogissani.

Kategoria(t): Puutarha, Sisustaminen, Tee se itse Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.