Battle Beast @ Rytmikorjaamo 28.10.2017

Muutamia kännykkäkuvia keikalta.

Ensimmäinen BattleBeastin keikka ja voi hyvää päivää, oli näkemisen ja kokemisen arvoinen. Nooran huikea ääniskaala ei kyllä jättänyt ketään kylmäksi. Biisilista piti sisällään mm. Straight to the heart, Bringer of Pain, Familiar Hell, Into the heart of Danger, We Will Fight, Let it Roar, Black Ninja, Far from Heaven, Lost in Wars, Iron, Bastard son of Odin, Touch in the Night, Out of Control, King for a Day, Beyond the Burning Skies. Pyryn polkaistua bassorumpu hajalle, alkoi pieni epäselvyys että mitäs nyt… jonkin ajan kuluttua alkoi kuulua soittimista Wild Child. Biisi jota en uskonut kuulevani vaikka toivoinkin sitä. No ei sitä koko biisiä sitten ilmeisesti porukka osannutkaan minua lukuunottamatta 😀 ja lopulta sieltä tuli jotain AC/DC coveria. Bassorumpu lopulta löytyi Ensiferumilta joka soitti ennen BattleBeastia ja keikka pääsi jatkumaan.

Liputhan varasin keikalle heti kun tieto siitä tuli. Paikkana Seinäjoen Rytmikorjaamo.

 

Seuraavaksi keikkakohteeksi tuli hiljattain Espoon Metro Arena 20.10.2018 ja paikalle saapuu se paras, ainoa, Within Temptation!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.