Kivimaalausta

Viikonloppuna maalailin pöllöperheen kalustemaalilla sekä akryyliväreillä. Sopivia pyöreähköjä kiviä piti vain ensin hakea läheiseltä hiekkamontulta, kun omasta pihasta löytyy vain kulmikkaita kiviä.

Pöllöjä olen aiemminkin maalaillut ja edelleen ovat puutarhakoristeena. Nyt päätin tehdä erilaisia, eivätkä nämä ole jäämässä meille.

Puhdistin kivet ensin vedellä ja harjalla.

Kun kivien pinta kuivahti, maalasin kalustemaalilla pöllöjen hahmot kiviin sekä valkoisen pohjamaalin kohtiin, joihon tulisi akryyliväriä. Sen vuoksi akryyliväriä tarvitsi pensselöidä vain kertaalleen ja värit näkyvät tuon valkoisen pohjavärin ansiosta kirkkaammin.

Yhdelle isolle pöllölle oli tilaus, mutta maalasin sille vauvoja varmuuden vuoksi. No niillekin on jo ottaja tiedossa.

Pöllökivet viimeistelin vielä lakkakerroksella.

Näitä ulkokoristeita voi ripotella puutarhaan tai vaikka asetella kukkaruukkuihin. Antavat väriä, kun kesäkukkaloistoa joudutaan tovi vielä odottamaan.

Onneksi aurinko lämpöineen kuitenkin malttoi saapua ja sulattaa myös lopulta roudan meidän kasvimaalta. Jokohan pakkasyöt olisi pian ohitettu? Kasvulavat odottavat kevätkylvöä ja niin minäkin.

Sitä odotellessa pöllöilykään ei vielä lopu tähän. Lisätilaus kolmelle tapittajalle varaa ainakin, vielä yhden tulevista vapaapäivistä maalailulle.

Nähdään taas!

🙂

Kategoria(t): Puutarha, Sisustaminen, Taide, Tee se itse Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.